oktober 22, 2024

AC Slagelse

En fusionsklub for sport i Slagelse

Ubudne gæster

Det er bare så belastende når nogle mennesker ikke kan kende forskel på dit og mit. Vi er en lille klub, pengene er små og alt sker med frivilligt arbejde her i sportsklubben. Alligevel er der nogen som ikke kan styre sig.

Vi havde forrige weekend indbrud i vores udstyrsrum og mange af vores postmarkører blev stjålet. Vi har lige haft orienteringsløb og skulle i næste weekend igen i gang med at sætte poster ud således vi kune få nogle gode træningsløb weekenden efter.

Jeg begriber ikke hvad man vil med postmarkører til orenteringsløb, det er jo ikke fordi man kan bruge dem til så meget andet. Det er en refleks og en lille tang, der kan klippe et mønster.

Vi var jo nødt til at gøre noget, så vi tog kontakt til www.gsm-alarm.dk og fik en god snak med dem og et billigt sæt udstyr til at sikre vores rum. Vi valgte en lidt dyrere løsning med et kamera, så vi kunne se hvem det var. Det er ikke mange som ved hvad vi har i rummet, så vi har en fornemmelse af at det er nogen vi kender.

Det er bare så brandærgeligt at vi nu skal til at bruge penge på at sætte et alarmsystem op for at sikre nogle kasser med postmarkører og en masse papirer. Det virker fuldstændigt tåbeligt – og det er måske også i virkeligheden et spørgsmål om at slippe for hvis der skulle ske hærværk.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.